lördag 19 september 2009

Utställning i Partille

Hej Ho!

Idag var det åter dags för hundutställning. Vi höll till i ett soligt Partille och det var en inofficiell utställning, vilket innebär att resultaten inte skrivs in hos SKK, så pressen var inte lika stor, utan vi kunde slappna av mer.

Picachu är inte helt 100 som ni vet, men han fick följa med ändå. Kanske var det så att han var lite känslig när domaren skulle ta i honom, för han högg efter domaren :( Inte bra, inte bra. I och för sig så var senaste gången han stod på ett bord när han var hos veterinären och det var ju inget skoj. Ska vi ställa ut honom mer måste vi verkligen öva på att massa okända tar i honom. Lite knepigt, men vi får hoppas att han kan lära sig. I övrigt fick han fin kritik och placerade sig som 4:a av 5...

Partille BK, 19/9 -09
"Bra huvud och uttryck, bra proportioner, bra päls och färg, skulle önska lite gladare temperament, rör sig bra, välvisad"

Så man får väl vara nöjd trots allt :)

Idag hade vi även anmält Ajax för omväxlings skull. Vi var med honom hos veterinären i torsdags för att kolla patellastatus (knäna) och tyvärr visade det sig att han har 1:or på båda... Det innebär att han inte kommer att få gå i avel. Tråkigt, men så är det. Vi tyckte ändå att det är kul o få lite kommentarer för vi gillar ju hur han ser ut, så han kommer nog att få gå lite utställningar då och då i alla fall :)

Ajax var ensam kille och fick HP. Tjejen slog han inte, men ett BIM får vi vara nöjda med!

Partille BK, 19/9 -09
"Maskulin hane, elegant huvud och överlinje. Vacker färg och pigment. Utmärkta vinklar. Bra bröstkorg och stomme. Rör sig väl när han vill"

Vi är nöjda med dagen och pustar ut lite här hemma innan det är dags att göra lite nytta igen.

Inga kommentarer: