måndag 27 juli 2009

Semestertider

Just nu befinner jag mig på Sollerön utanför Mora dit vi kom igår. Helgen spenderades i Karlstad med ett litet besök i de norra delarna av den värmländska skogen. Ajax fick leka med Nova, som vi lyckades finna under en middag hos mannens bror med familj. Det kändes helt surrealistiskt att just hon med husse och matte skulle komma gående utanför huset i samma ögonblick som mannen vände sig om och tittade ut. Det blev både lek och bus och en lång härlig skogspromenad! Nu saknar han henne nog lite, vi vet ju att de är lite betuttade i varann :)

Knallröda gummistövlar inhandlades också. Klokt köp med tanke på den typ av väder som brukar dominera vår nya hemort. Igår fick det även bli en springtur med trevligt sällskap och nu ligger en man och två hundar och sover middag. Snart är det mat :)

Vad vi har hittat på idag är att åka runt till Bäcka Herrgård i Orsa samt Oxbergs kapell som sedan länge är bokade för vårt bröllop! Den här gången fick vi se insidan på de båda lokalerna och vi är mycket nöjda. De har båda exakt den känslan vi vill att vårt bröllop ska ha, och det kommer att bli hur bra som helst skulle jag tro! Vi fick även lite mer info på herrgården och nu känns det ändå som att man kan börja ta tag i vissa saker och starta upp planeringen.

Imorgon bär det det av mot västkusten igen för en natt innan jag drar österut igen på eget bevåg!

Inga kommentarer: