måndag 8 juni 2009

Bus4You

Nu sitter jag här i min skinnfåtölj och funderar på att sova en stund. När man åker fram och tillbaka som ett jehu känns helgerna inte särskilt avslappnande, man är snarare tröttare efter helgen än man var innan. Just nu känns det bra att vara ledig på måndagar i alla fall! Idag har det varit en shoppingtripp till IKEA där många saker som behöver monteras inhandlades. Stort tack till svärföräldrarna för all hjälp!

Imorgon väntar sista lektionen och sen är den en del jobb med betyg och städning av kontor innan det blir skolavslutning på fredag och sommarlov! Några dagar nästa vecka blir det jobb också, men sen så... Lagom till midsommar och allt. Nu vet vi ju inte ännu vad som ska hittas på just då, men det kommer kanske upp något :)

Ska försöka få upp bilder från i fredags med någon gång. Ösregn och student.. nåväl, syster F verkade nöjd. Nu befinner hon sig i NY på välförtjänt semester. Vi far och flänger en hel del i den här familjen, men det börjar blåsa medvind för oss nu tror jag och det känns bra. Inom 2 dagar får jag ett viktigt mail.. Usch. Håll tummen.

Inga kommentarer: