tisdag 31 mars 2009

Nytt, spännande och lite läskigt

Igår fick vi nycklarna till vårt nya hus. Vi började redan i söndags kväll med att hämta kärra i Norrköping för att packa systers grejer och sedan hem hit för att packa in lite möbler så att de stackarna har någon möbel i alla fall. Nåväl, tror inte det går nån större nöd på dem nu.

Det är alltså syster och hennes kompis som bor i vårt hus just nu. De gör ex-jobb i Gbg så det var ju passande att vi införskaffade ett boende där just nu :)

Vi blev klara runt halv tolv i söndags och åkte från Linkan halv sju igår morse. Kl 10 hade vi möte på banken och allt gick som smort, sedan var det dags att kolla in Mölndal och vi åt lunch på restaurang "Lilla Peking", något som vi kanske inte gör jättesnart igen, men nu har vi bockat av den i alla fall :)

Kl 13 var det möte på fastighetsbyrån och en massa papper skrevs under. Vi fick nycklar och säljarna fick massa pengar.... Så.. nu är det vårt. Känns helt skumt.

Bra, men sjukt läskigt. Massa nytt ansvar osv.. Konstigast är väl att vi äger ett hus där vi inte ska bo på ganska länge... Vi får väl åka och kolla till det lite ibland.

Måste ju framföra mitt varmaste tack till AK och L som än en gång ställde upp som hundvakter med kort varsel. Nu längtar jag bara efter att få visa vovvarna vårt nya hem, men det hade blivit för jobbigt att ha dem med igår. TACK för HJÄLPEN!

Idag var det ju upp tidigt och jobb igen.. Sjukt trött hela dan så jag däckade när jag kom hem och sov en och en halv timme.. :P Var rätt skönt det faktiskt. Nu får vi hålla tummarna för att allt annat flyter på lika bra som det gjorde igår. Fick ett lite stressigt besked om att deadlinen för ex-jobbet är 15e maj! Jisses. Dags att börja nu då :)

Inga kommentarer: