söndag 1 februari 2009

Ojjar mig lite..

Oj oj oj.. nu är ju helgen snart slut. Hur gick då detta till? Joo.. först så var det fredag och veckans jobb var slut! Yey! Tog ju sin lilla tid att ta sig hem, men sen blev det mysigt med middag med älsklingen och så lite socialisering hos M&B dit några glad flickor från E-tuna hade hittat! På lördagen steg jag upp och var nöjd och glad. C var på besök hos mannen som uppskattade detta, och jag drog mig ut på staden för att shoppa med de glad flickorna från gårdagen. Det blev ett par jeans, en kavaj, ett linne, en kjol och en klocka! Jag är mycket nöjd. Klockan är väl lite i största laget, men den ser ju lite vräkig ut och det är ju hett :P Sen var det utgång på kvällen för att fira en nöjd ex-student! Förfesten höll här hemma och vovvarna har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet!

Idag har jag sovit bort halva dagen såklart.. Sen läst ut en kursbok som jag lånat och så har vår lilla familj varit ute i skogen och gått i en timme. Ajax fick upp ett spår på ett rådjur och blev helt galen. Det var lite jobbigt att se hur kul han tycker det är att spåra/jaga. Det är ju inte alls det vi vill. Nu vet vi ju att han kan sticka om han skulle vara lös.. :(

Jag är dålig på att blogga nu, men jag gör så gott jag kan och jag hoppas inte att någon blir sur. Jag har ju rätt mycket att göra som ni vet :) Nu ska jag jobba en stund innan det är dags för middag och lite TV innan min hittills mest jobbiga vecka startar. förhoppningsvis blir den inte bara yuff och jobbig men också lärorik, rolig och utvecklande. Jag talar naturligtvis om min stundande praktik i franska.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en bra helg, både kul och slapp :)


Haha. Ordet jag fick på min ordverifiering var: muttai :) Baahahah. Kul

Puss, Linn