lördag 20 september 2008

Hälg!

Sådärja, nu har ju helgen kommit igång på allvar. Igår var vi alltså i Vimmerby för att hälsa på min familj. Mamma har ju fyllt år och vi hade köpt en skrivare till henne i present. Tyvärr så var det något fel på den så den har vi varit tvungna att reklamera idag, men vi fick med en ny så den ska vi testa imorgon. Hoppas att den funkar bättre! Alltid trist när man ger bort nåt som inte funkar.


Detta är min syster F's lilla ödla. En av många ska sägas. Hon har det som projektarbete att förda upp dem hemma. Kul. Sen föder hon upp syrsor med som ska bli mat åt dem. Kul. Särskilt när de spelar på nätterna.. Haha. Skönt att jag inte bor med henne. :)

Idag har vi först varit på en drive-in utställning i Vidingsjö här i Linköping. Det avr väldigt kallt och lite regnigt. Därav den snygga outfiten (för övrigt inhandlad på Gekås i Ullared). Picachu var otroligt rädd för domaren och fick därför inget HP. Jag blev superbesviken, men det är smällar man får ta. Han systrar får ju så mycket priser så det är väl därför jag vill så mycket. Hans kritik blev i alla fall:

Maskulin. Mycket trevlig helhet. Välburna öron. Bra ögon. Tillräcklig kropp för åldern. Bra hals och rygg. Bra vinklar fram. Önskas mera vinklar bak. Tillräcklig benstomme. Rör sig ännu något löst fram och bundet bak. Behöver mer självförtroende.

Det är ju som att han inte är sig själv riktigt, men det var ju första gången jag visade honom så det kan nog bli bättre när jag vet hur han är. Mer skinka med andra ord! Ajax var också med och han fick HP i första omgången. I konkurrensen gick det mycket sämre för han blev rädd för något (troligtvis domaren) och slutade oplacerad. Hans kritik var dock mycket bra:

Söt liten hanvalp med lovande huvud, bra blick, bett och pigment. Bra öron. Lagom kroppad med passande stomme. Vacker päls och färger. Rör sig bra för åldern och med utmärkt förarkontakt.

Så.. Det var ju kul i alla fall.


Killarna är lite trötta i väntan på konkurrensen. Tur att vi hade med oss lite ben då :)

Det var 14 hundar som konkurrerade i Ajax klass, han kom inte med som sagt och det verkade som att domaren hade en viss förkärlek för stora hundar.

Ikväll har vi varit på barnkalas hos mannens gudson. Det var jättetrevligt med god mat och snälla hundar som tydligen har börjat vänja sig lite mer vid barnen. Vi blev lite trötta efter en lång dag och kände att det var dags att åka hem. Sen var vi ju tvungna att byta skrivaren också innan de stängde. Kul att Z blev så glad för transformersgubbarna han fick då :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Z blev helt överlycklig för sina transformersgubbarna..
Han sov med dom i natt och har haft dom med sig överallt i dag..