lördag 22 november 2008

Burn after reading

Denna film såg vi igår.. Det började med en fika hemma hos K & R i deras underbart mysiga lägenhet som passar dem och deras stil som handen i handsken. Det var verkligen superfint! Där bjöds det på ostkaka som var hemmagjord!! Mycket mycket gott. H & C var med och tillsammans flyttade vi oss till biografen efter att ha inhandlat lite bonbons.

Filmen då. Jaa.. Haha. Kassörskan sa att den var jättebra. Den var............. snurrig. Utan att förtälja allt för mycket om handlingen så kan man säga att den var minst sagt tragikomisk. Mycket missförstånd och tillfälligheter och sedan leder det ena till det andra och resultatet är lite fnitter och mycket gapande munnar från publiken. Genialiskt upplägg skulle jag säga. Man har lyckats med att göra en film som inte är ett dugg förutsägbar för den som tittar men i slutet när allt "löser sig" så inser man att den ändå speglar livet på något sätt. Hur man än gör så kommer ändå ödet att bestämma. det är bara att hålla tummarna för sig själv och sedan skratta åt eländet. Klart sevärd, men ändå inte allra högsta betyg trots att den innehåller allt en bra film ska innehålla. Det som var minus var nog att Brad Pitts roll var såpass liten som den var. Han spelar ju så himla underbart. Precis mitt i prick! Och så ung han såg ut sen... Mmm..

Idag är det lördag och vi gör inget särskilt här hemma. Skönt det ju, men jag blir lite rastlös. Är ju van att ha massa planer eller att jobba. Men det tar vi imorn.

Inga kommentarer: