lördag 13 december 2008

Blixtvisit i Göteborg

Idag har vi varit på resande fot kan man säga. Vi klev upp riktigt tidigt och satte oss i bilen nästan direkt. Vi lämnade vovvarna hos sina hundvakter igårkväll så det var smidigt att bara hoppa i bilen och åka. Vi stannade ju och åt frukost i Jönköping, men sedan var det raka vägen till Göteborg och till H som fyllde år idag och dit vi skulle leverera en födelsedagspresent från L. Han blev glad och det var kul att se en fin lägenhet i storstaden.

Sedan bar det av till Mölndal där vi skulle titta på ett hus. Kan inte berätta så mycket ännu om det, men det är helt klart intressant och vi räknar på det hela nu för fulla muggar :) Området var toppen och planlösningen tilltalade i alla fall mig, men det är mycket, mycket som ska göras då det är mycket gammalt insides. Men som sagt, vi får se vad som händer så berättar jag när jag vet mer. Vi skulle ju egentligen åka till Lindome för att kolla på ett toppfräscht radhus, men det hann tyvärr bli sålt innan vi kom ner. Så kan det vara, det är bara att fortsätta leta.

Efter att ha kollat på huset åkte vi in till Liseberg för att gå några vändor på julmarknaden där. Jättemyisgt och precis lagom enligt mig. Lite bilder därifrån..




På hemvägen gjorde vi ett stopp i Borås för att hälsa på kära vänner E & E som precis fått sig en liten tös på 1 månad nu. Hon var mig en liten sockertopp, precis som vi trodde. Tog inga bilder på underverket, men det finns en sida med bilder dit man kan få adressen om man frågar snällt :) Gott fika och lite tjatter samt babygos var en bra avslutning innan vi åkte hemåt och hämtade vovvarna igen. De var superglada att se oss och vi vill tacka A & A igen för hjälpen. Så himla skönt att kunna komma iväg och vara lite effektiva utan att stressa och slippa tänka på någon annan.

Nu är vi bra trötta och lite halvt övergödda på fika så vi slappar mest i soffan och funderar på framtiden. Imorgon är det min sista jobbdag. Det känns konstigt.

Inga kommentarer: